Entry-header image

TERMENI SI CONDITII

  1. INTRODUCERE

Compania care administreaza site-ul hotelrestaurantelite.ro este societatea comerciala SC VIGILENT SECURITY SRL cu sediul social in Drobeta Turnu Severin, str. Adrian, nr. 76A, Jud. Mehedinti, avand codul unic de inregistrare 10294736 si fiind inregistrata la Registrul Comertului Mehedinți, sub nr J25/102/1998, denumită în continuare ”Proprietar”.

SC VIGILENT SECURITY SRL isi desfasoara activitatea de vanzare in conformitate cu Legea romana.

TERMENII SI CONDITIILE de mai jos se vor aplica tuturor rezervarilor si serviciilor oferite de Hotel Restaurant Elite Drobeta Turnu Severin, indiferent cum au fost obtinute (prin site-ul propriu:  www.hotelrestaurantelite.ro, email: hotelrestaurantelite@yahoo.com sau telefonic: 0352 418 518), denumite in continuare “rezervari” sau “servicii”.

Termenii “Dumneavoastra” si “Utilizator” sunt utilizati aici pentru a se referi la toate persoanele si/sau entitatile care, din orice motiv, acceseaza si utilizeaza serviciile site-ului hotelrestaurantelite.ro, denumit in continuare “Site-ul”.

„Acordul” inseamna confirmarea ofertei de rezervare impreuna cu acesti termeni si conditii.

„Oaspete” inseamna persoana ce urmeaza a fi/sau care este deja cazata in hotel.

Prin folosirea, vizionarea, transmiterea, retinerea, stocarea si/sau utilizarea site-ului, a serviciilor sau a functiilor oferite in sau de site, sau a continutului site-ului, in orice modalitate, Utilizatorul este de acord cu fiecare dintre termenii si conditiile prezentate in continuare.

Ne rezervam dreptul, la unica si absoluta noastra discretie, sa schimbam, sa modificam, sa adaugam sau sa stergem parti ale acestor TERMENI SI CONDITII in orice moment, fara nici o notificare, si, in masura in care nu se prevede altfel, aceste modificari vor deveni efective imediat. Ca atare, Utilizatorul este rugat sa verifice periodic schimbarile in acesti TERMENI SI CONDITII. Continuarea folosirii site-ului dupa efectuarea modificarilor, va insemna ca Utilizatorul accepta aceste modificari.

  1. TARIFE

Tarifele oferite difera in functie de tipul camerei pentru care optati, respectiv tipul serviciilor/activitatilor.
Preturile afisate pe site-ul hotelrestaurantelite.ro includ TVA.

  1. EFECTUAREA UNEI REZERVARI

Pentru a efectua o rezervare, va rugam sa completati formularul de pe site, sa apelati numarul de telefon 0352 418 518 sau sa ne contactati pe adresa de e-mail hotelrestaurantelite@yahoo.com.

Site-ul este disponibil doar pentru persoane fizice sau juridice care pot incheia contracte valabile in conformitate cu legislatia aplicabila. In mod nelimitat site-ul si serviciile oferite de site nu sunt disponibile pentru minori.

La solicitarea scrisa pe e-mail a unui potential oaspete al hotelului nostru, vom depune toate diligentele pentru a-i da posibilitatea sa beneficieze de serviciile hotelului.

Pozele listate pe paginile de prezentare ale camerelor hotelului sunt cu titlu informativ si nu reprezinta stilul camerei rezervate. Hotelul isi rezerva dreptul de a alege pentru dumneavoastra etajul, pozitia precum si stilul (decorul) camerei in functie de disponibilitatea de la data sosirii dumneavoastra.

  1. MODALITATI DE PLATA

Dupa primirea acordului dumneavoastra privind oferta de rezervare, veti primi pe e-mail factura aferenta impreuna cu link-ul de plata, care poate fi platita, conform termenilor agreați anterior, prin ordin de plata sau online cu cardul bancar.

Plata online cu cardul se realizeaza prin intermediul unui link securizat de plata. Accesati link-ul unde veti gasi suma de plata care ati stabilit ca doriti sa o platiti. Completati campurile cu datele cardului dvs. si autorizati plata.

Sub nici o forma nici una din datele sau informatiile cu privire la cardul dvs nu ajung in posesia SC VIGILENT SECURITY SRL si nici nu sunt stocate pe serverele noastre.

  1. ANULAREA/MODIFICAREA UNEI REZERVARI

Pentru a efectua o anulare sau o modificare a unei rezervari, va rugam sa ne contactati la adresa noastra de e-mail hotelrestaurantelite@yahoo.com. Politica de anulare este cea in vigoare la momentul rezervării.

  • RETURNAREA SUMELOR PLATITE

Daca rezervarea este anulata sau modificata mai tarziu decât s-a convenit la data rezervării sau in caz de neprezentare fara a anunta in prealabil despre intarziere, suma achitata va fi returnata conform înțelegerii existente la momentul efecturării rezervării.

Sumele vor fi returnate in contul mentionat de dumneavoastra in mail-ul trimis la adresa noastra de e-mail hotelrestaurantelite@yahoo.com, cu exceptia platilor online in care retunarea se va face pe contul de card din care s-a incasat initial.

  1. LINKURI CATRE SITE-URI ALE UNOR TERTE PARTI

Site-ul hotelrestaurantelite.ro poate permite linkuri catre site-uri sau aplicatii care pot fi sau nu pot fi afiliate noua.

Toate aceste link-uri si aplicatii, incluzand dar nu limitandu-se la cele ale unor furnizori de continut, comercianti, francizori, parteneri de afaceri, denumiti in continuare “Furnizori”, au termeni si conditii diferite de cele de fata. Accesarea si utilizarea unor astfel de link-uri catre terte site-uri sau aplicatii si orice corespondenta sau tranzactii ati dezvolta utilizandu-le, sunt guvernate nu de catre ACESTI TERMENI SI CONDITII, ci de catre TERMENII SI CONDITIILE acelor site-uri sau aplicatii. Noi va punem la dispozitie link-uri catre terte site-uri si aplicatii numai in folosul sau pentru informarea dumneavastra, iar utilizarea acestora se face pe propriul dumneavoastra risc.

  • UTILIZAREA CORECTA A CONTINUTULUI SITE-ULUI DE UTILIZATOR 

Acest Site, inclusiv fiecare dintre modulele sale, este proprietatea inregistrata a companiei SC VIGILENT SECURITY SRL. Acest site si continutul prezentat in acest site, nu poate fi copiat, reprodus, republicat, incarcat, postat, modificat, transmis sau distribuit fara permisiunea detinatorului legal, cu exceptia faptului ca Utilizatorul poate descarca, prezenta sau imprima o copie a materialelor prezentate in acest site folosind un singur calculator, exclusiv pentru folosinta proprie necomerciala. Folosirea neautorizata a acestui site si/sau a materialelor continute in acest site poate incalca legea copyright-ului, a marcilor comerciale, legile privind proprietatea intelectuala sau alte legi. Folosirea acestor materiale pe orice alt web site sau in orice alta retea computerizata este interzisa.

  • EXCLUDEREA GARANTIILOR SI RESPONSABILITATILOR

Ne declinam orice responsabilitate fata de acuratetea, continutul sau disponibilitatea informatiilor gasite pe site-uri care au legatura cu “site-ul”. Partile nu sunt responsabile pentru proasta functionare a telefoanelor, retelelor de electricitate, retelelor electronice, a internetului, a calculatoarelor, a elementelor de hardware sau de software, pentru caderea, intarzierea sau dificultatile acestora, pentru mesajele postale, de e-mail, conexiunile ori intrarile pierdute, furate, ilizibile, incomplete, deformate, mutilate, sau pentru taxele postale legate de acestea, pentru securitatea fiecareia si a tuturor celor enumerate. Mai mult, Partile nu sunt responsabile pentru incorectitudinea si inacuratetea informatiilor intrate, fie ca sunt cauzate de utilizatorii de internet fie de oricare dintre echipamentele sau programele asociate cu sau utilizate de site fie de erori umane care pot aparea in procesarea oricarei informatii legate de “site”.

Utilizatorul este de acord ca Partile nu sunt responsabile in orice mod pentru ranirea, pierderea sau prejudicierea calculatorului sau a datelor, documentelor informatiilor din calculatorul Utilizatorului sau pentru interceptarea sau folosirea informatiilor de pe cardul de credit, legat de sau rezultand din folosirea site-ului sau a oricaror site-uri, servicii sau materiale legate sau conectate si de asemenea nu sunt raspunzatoare in nici un fel pentru ranirea, pierderea, reclamatia sau prejudicierea legata de sau rezultand din orice parte a site-ului care opereaza sau nu opereaza pe calculatoare sau pe retele folosite de Utilizator sau comunicand cu asemenea calculatoare sau retele.

Site-ul poate sa contina incorectitudini tehnice sau greseli ori omisiuni tipografice. SC VIGILENT SECURITY SRL nu este raspunzatoare pentru nici o eroare de natura tipografica, fotografica, tehnica sau legata de preturi (incluzand, dar fara limitare la preturi gresite ale hotelurilor) care apar listate pe site-ul nostru. SC VIGILENT SECURITY SRL isi rezerva dreptul de a face modificari, corectii si/sau imbunatatiri ale site-ului si ale produselor sau programelor descrise in astfel de informatii, in orice moment, fara vreo notificare.

Ne rezervam dreptul de a anula sau de a modifica rezervari atunci cand se dovedeste ca un client este angajat in activitati frauduloase sau nepotrivite sau in circumstante din care reiese ca rezervarea contine sau rezulta dintr-o greseala sau dintr-o eroare.

  •   LEGEA APLICABILA SI LITIGII

Drepturile si obligațiile partilor prevazute de acesti TERMENI SI CONDITII, precum si toate efectele juridice pe care le produc, vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

Toate litigiile nascute din sau in legatura cu prestarea serviciilor ce formeaza obiectul acestor TERMENI SI CONDITII vor fi solutionate de catre instantele judecatoresti romane competente.