Hotel Elite Turnu Severin
Entry-header image

Hotel Restaurant Elite

Hotel Elite este situat in localitatea Drobeta Turnu Severin, judetul Mehedinti, strada Cicero, nr. 219, cu iesire la drumul European E70. Hotelul surprinde prin maretia si arhitectura sa deosebita in stil neoclasic, fiind destinatia perfecta ce surprinde cele mai exigente gusturi.

Hotel Restaurant Elite Turnu Severin este situat in localitatea Drobeta Turnu Severin, judetul Mehedinti, strada Cicero, nr. 219, cu iesire la drumul European E70. Hotelul surprinde prin maretia si arhitectura sa deosebita in stil neoclasic, fiind destinatia perfecta ce surprinde cele mai exigente gusturi.

CONFORT LA CEL MAI INALT NIVEL

Bine ati venit la Hotel Restaurant Elite Turnu Severin

Hotel Restaurant Elite Turnu Severin este o locatie eleganta, sofisticata, construita in stil neoclasic ce imbina elemente ale stilului grecesc cu stilul roman si cu usoare accente moderne.  

Hotelul ofera clientilor sai o versiune a tot ceea ce si-ar putea dori, hotelul fiind dotat cu sala de evenimente ideala pentru momente speciale, intalniri de afaceri si cine romantice cat si cu restaurant unde se pot servi  mâncăruri din bucătăria românească cat si  europeană.

Rezerva aici

Hotel Restaurant Elite Turnu Severin

CONFORT LA CEL MAI INALT NIVEL

Piscina si terasa

Pentru ca ziua sa fie completă, seara o puteţi încheia la piscina si terasa hotelului. În hotel nimic nu vă va lipsi niciodată – de acest lucru se ocupă îndeaproape personalul mereu zâmbitor şi foarte bine pregătit.

CONFORT LA CEL MAI INALT NIVEL

Camere & Apartamente

Clientii nostrii pot alege dintr-un numar de 16 camere decorate intr-un stil aparte, care ofera confortul si linistea de care orice turist are nevoie, toate camerele au mobilier din lemn lucrat manual elegant si rafinat, fiind foarte spatioase, bai moderne, acestea au fost gandite special pentru confortul dumneavoastra, iar calitatea dotarilor, designul clasic si amenajarea interioara descriu linia rafinata a Hotelului Elite.

CONFORT LA CEL MAI INALT NIVEL

Cateva Vorbe Despre Hotel Restaurant Elite Turnu Severin

Hotelul surprinde prin măreţie şi prin arhitectura sa in stil neoclasic, fiind destinatia perfecta ce raspunde celor mai exigente gusturi.

Consideram ca operarea unei unitati de cazare intr-o proprietate atat de valoroasa este un privilegiu, dar orice privilegiu vine si cu responsabilitati. Responabilitatea noastra principala este fata de oaspetii nostri, fata de care ne angajam sa le oferim o experienta cat mai dezirabila in frumosul oras Drobeta Turnu Severin.

Sala de evenimente asigura un spaţiu ideal atât pentru întâlnirile de afaceri cât şi pentru evenimente ce vor deveni unice. Şi pentru ca ziua sa fie completă, seara o puteţi încheia la piscina si terasa hotelului. În hotel nimic nu vă va lipsi niciodată – de acest lucru se ocupă îndeaproape personalul mereu zâmbitor şi foarte bine pregătit.

Pentru ca avem un adanc respect pentru ospitalitate, pentru ca pretuim oamenii, pentru ca cinstim arta culinara… pentru acestea si multe altele, va rugam dragi oaspeti, veniti si lasati-va sedusi de farmecul Elite…!