Receptie Hotel Elite Turnu Severin
Entry-header image

Despre Hotel Elite

Hotel Elite este un hotel autohton, adresandu-se atat turismlui de business cat si celui de leisure, Hotelul este situat in Drobeta Turnu Severin, pe strada Cicero, cu iesire la drumul European E70.

CONFORT LA NIVEL INALT

Bine Ati Venit la Hotel Elite!

LOCURI DE RELAXARE

Piscina si terasa

Pentru ca ziua sa fie completă, seara o puteţi încheia la piscina si terasa hotelului. În hotel nimic nu vă va lipsi niciodată – de acest lucru se ocupă îndeaproape personalul mereu zâmbitor şi foarte bine pregătit.

PENTRU UN SOMN ODIHNITOR

Camere & Apartamente

Clientii nostri pot alege dintr-un numar de 34 camere decorate intr-un stil aparte, neoclasic, care ofera confortul si linistea de care orice turist are nevoie. Toate camerele sunt spatioase cu mobilier elegant si rafinat, dar si bai moderne, acestea au fost gandite special pentru confortul dumneavoastra, iar calitatea dotarilor, designul clasic si amenajarea interioara descriu linia rafinata a Hotelului Elite.

CONFORT LA NIVEL inalt

Cateva Vorbe Despre Hotel Elite

Hotelul surprinde prin măreţie şi prin arhitectura sa in stil neoclasic, fiind destinatia perfecta ce raspunde celor mai exigente gusturi.

Consideram ca operarea unei unitati de cazare intr-o proprietate atat de valoroasa este un privilegiu, dar orice privilegiu vine si cu responsabilitati. Responabilitatea noastra principala este fata de oaspetii nostri, fata de care ne angajam sa le oferim o experienta cat mai dezirabila in frumosul oras Drobeta Turnu Severin.

Sala de evenimente asigura un spaţiu ideal atât pentru întâlnirile de afaceri cât şi pentru evenimente ce vor deveni unice. Şi pentru ca ziua sa fie completă, seara o puteţi încheia la piscina si terasa hotelului.

Pentru ca avem un adanc respect pentru ospitalitate, pentru ca pretuim oamenii, pentru ca cinstim arta culinara… pentru acestea si multe altele, va rugam dragi oaspeti, veniti si lasati-va sedusi de farmecul Elite…!